Nyereményjáték

Nyereményjáték

Játsz az AutosBlogger Nyereményjátékában és szerezd meg a legjobb ajándékokat!

A nyereményjáték 2022.03.01.-ig tart.

A nyeremény készpénzre nem váltható és más termékre nem cserélhető.

Nyereményjáték szabályzat:

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a játék időtartama alatt a következő kritériumok minden pontjának megfelelően jár el.

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatot a meghatározott feltételeket és szabályokat tudomásul veszik és elfogadják.

Sorsolás időpontja:

2022 Március 1.

Eredmény kihirdetése: 2022 Március 1.

Játék menete:

A játékban való részvételhez mindössze annyi a dolgod, hogy kövesd be az AutósBlogger Facebook oldalát és kedveld a nyereményjáték posztját.

A játék végén egy győztest hirdetünk ki.

Sorsolás módja:

A nyeremény kisorsolása egy online (független) weboldal használásával történik.

A sorsolásban csak azok vesznek részt, akik a pontos részvételi feltételeket teljesítették. A sorsolás lebonyolítása az AutosBlogger érdi telephelyén történik.

Nyertes értesítése:

A sorsolás után a nyertest facebookon értesítjük. Ezt követően a nyertesnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyereményért az alábbi e-mail címen: tamas@autosblogger.hu. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikertelen, akkor újra sorsolunk, így a soron következő lép az eredeti szerencsés helyére. A nyeremény mindenképpen átadásra kerül, tehát annyiszor ismételjük meg a sorsolást, amíg az adott személy nem jelentkezik időben.

A Szervező és a Résztvevők jogai:

Az AutosBlogger és a Facebook nem vállal felelősséget bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartalma alatt a AutosBlogger honlapja neki fel nem róható okból időszakosan időszakosan nem érhető el. Felelősségre a Facebook oldala sem vonható semmilyen esetben, ugyanis mindössze közvetítő szerepet tölt be a sorsolás lebonyolítása során.

Az AutosBlogger fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A nyertest nem terheli semmilyen költség és adó.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részével során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az AutosBlogger számára okozott károkért teljes körű felelősséget vállalnak. Az AutosBlogger a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármelyik játékostól azonnal megvonhatja.

Adatkezelés:

A megadott személyes adatokra az általános adatkezelési szabályzat vonatkozik. Az adatszolgáltatás önkéntes.