Jeep Wrangler PHEV – már régóta fentem rá a fogam

Jeep Wrangler PHEV – már régóta fentem rá a fogam

Köszönhetően az új importőrnek, Az EMIL Frey jóvoltából sikerült egy hetet együtt töltenem ezzel a meglepő és kalandokra hívó járművel. A levehető tető és ajtók rendkívül kalandos élményeket tudnak produkálni, főleg, ha elered az eső. De szerencsére a Jeep erre is felkészítette ezt az ezerarcu multifunkciós cuccot. Imádtam minden percet vele, és leszámítva a terepjáróknál természetes böszmeségeket, és a speciális komfortot amit ezek a célszárszámok tudnak, egy az én izlésemnek kívánatos autót sikerült összerakni a Stellantis csoportnak. Ha tehetném, ilyennel járnék minden nap.

És akkor jöjjön az írás:

A Jeep Wrangler Sahara 4xe verziója az autógyártó legújabb elektromos hajtású modellje, amely a hagyományos Jeep Wrangler dizájnját és teljesítményét ötvözi a modern technológiával. Az autó egyedülálló kombinációja a környezetbarát és gazdaságos elektromos hajtásnak és a Jeep hagyományos off-road képességeinek.

Az autó egy 2,0 literes, négyhengeres turbófeltöltős benzinmotorral és két elektromos motorral rendelkezik, amelyek együtt 380 lóerőt biztosítanak. Az autó 0-100 km/óra sebességre 6,4 másodperc alatt képes felgyorsulni, és akár 53 km-t is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban.

Az autó akkumulátora 17 kWh kapacitással rendelkezik és hibrid üzemmódban akár 660km-t is képes megtéteni egyetlen tank üzemanyaggal és egyetlen feltöltéssel.

A Jeep Wrangler Sahara 4xe verziója a hagyományos Jeep Wrangler dizájnját és off-road képességeit is megőrizte. Az autó hasmagassága, erős felfüggesztése és négykerék-meghajtása lehetővé teszi, hogy az autó bármilyen terepen könnyedén áthaladjon. Az autó kiválóan alkalmas az off-road kalandokra, és a tisztán elektromos üzemmód lehetővé teszi, hogy az autó csendesebb és környezetbarátabb legyen.

Az autó belső tere is kiváló minőségű anyagokból készült, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a fűthető ülések, a navigációs rendszer és a hangrendszer. Az autóban található 8,4 hüvelykes érintőképernyő is nagyon könnyen használható, és számos funkciót kínál, mint például az Apple CarPlay és az Android Auto.

Összességében a Jeep Wrangler Sahara 4xe verziója egy kiváló autó, amely ötvözi a hagyományos Jeep Wrangler dizájnját és off-road képességeit a modern technológiával. Ha keres egy olyan autót, amely kiváló minőségű, kényelmes és környezetbarát, akkor a Jeep Wrangler Sahara 4xe verziója az Ön számára lehet a tökéletes választás.

További részletek itt: https://www.jeep.hu/jeep-wrangler/plug-in