Giti Tire – Honnan került ez ide?

Giti Tire – Honnan került ez ide?

De tényleg, honnan?

Azok a felhasználók, akik kevésbé érdeklődnek az autóipari szereplők iránt, csak elvétve hallhattak róla, vagy ritkán láthatták a Giti logót. Akik sűrűbben járnak a gumisműhelyben, már biztosan szembesültek a logóval. Bevallom jómagam is információ hiányában voltam, éppen csak az emlékképeimből rémlett vissza az új gumikat tároló polcokról a gumikon szereplő adattábláról az embléma. Aztán egy szép napon csörgött a telefon, melynek túloldalán az Alcar Hungária Kft. képviselője volt. Beszélgettünk kicsit, és felkeltette az érdeklődésemet, mert olyan dolgokat hallottam erről a gumiról, amit általában csak a nagyokról lehet hallani. Jól szerepel ADAC teszten, versenyt nyer a Nürburgringen, első szerelésként használja a Volkswagen, és így tovább.

Giti Audi R8 Nürburgring

Így jött az ihlet, hogy én bizony ennek utánamegyek. Első körben hívtam a gumisomat, hogy mit tud erről? Azt mondja, árulják ők is, de nem sok infó van róla. Tehát a márka kapható az országban, mint kiderült ez lesz a második tél, hogy országos márkaképviselete van itthon. Ez jó hír! Nade nézzünk utána ennek a szóbeszédnek, hogy ez a gumi kínai, mert ez terjedt róla. A cég 1951 óta foglalkozik a gumigyártással, eleinte Indonéziában, kerékpárgumikkal, majd később tért át személyautók kiszolgálására. 1993-ban valóban kínába vitte a gyártást, ahonnan kinőtte magát a cég. Jelenleg Szingapúr a cégközpont, a fejlesztés 4 helyszínen zajlik (USA, Németország, Indonézia, Kína). Értékesítés a világ 130 országában zajlik, és 11 regionális értékesítési központjuk van. Együttműködnek 660 !!! járműmodell kapácsán a gyártókkal is. Impozáns a lista.

Giti Oem

Giti – Első szerelés?

Ez a szó lehet, hogy néhányotokban magyarázatra szorul, ritkán figyelünk erre. Tulajdonképpen arról van szó, hogy az autógyártók a gyártósoron először ilyen alkatrészt használnak fel. Így tesz ezzel a Volkswagen csoport is.


A teljesség igénye nélküli lista arról, hogy az alábbi személyautó modellek GitiSynergyE1-vel jönnek le a gyártósorról:
  • Volkswagen T-Cross – 205/60R16 92H
  • Volkswagen Golf – 185/70 R14 88H
  • Seat Ibiza – 185/70 R14 88H
  • Seat Arona – 205/60R16 92H

A Volkswagen Crafter pedig GitiVanHD1 205/70R17 C115/113R -al szerelik a gyártósoron.

Giti csoportkép

Giti – Téli Akció is van!

Ha már egy új márkát akarnak bevezetni az országban, akkor ezt természetesen a jó termék mellett egy kis ösztönző kampánnyal is meg kell támogatni. Ebben is különleges a Giti, ugyanis egy különleges élményt találtak ki szerencséseknek. Az alábbi linkre kattintva ti is megnézhetitek, hogy mik a részletei a játéknak.

https://giti-tire.eu/hu/nyeremenyjatek-uedv-a-joevoben

Giti Akció

Többi tartalom: AutósBlogger.hu

Facebook: AutósBlogger Facebook oldala